Nejnovější recenze ze sekce Horkovzdušné pistole
Nelze hodnotit.
Je to dárek
- MALÝ PRŮTOK VZDUCHU
- aku-přenosná na rozmrazení autoskel
- na nízký stupeň hřeje 30 min
- opravdu slabá
S tím jsem počítal
Zatím jsem jen vyzkoušel, zda funguje. Funguje bezvadně. Jednoduché, intuitivní ovládání, svižný nástup teploty, padne do ruky. Nastavování po deseti stupních je ideální. Nožičky na rukojeti pro pevnější ustavení jsou super. Působí robustním dojmem. Uvidíme.
100% spokojenost
Nemůžu hodnotit, ještě jsem nevyzkoušel.
jeto slabe malo horkeho vzduchu agril stim nepodpalim asi ani drevo neopalim nalakovani
- Za ty peníze na domácí použití dostačující.
Nemá dochlazovací polohu, tudíž hrozí přetržení nažhavené spirály při neopatrném pokládáni/klepnutí ihned po použití.
- to co jsem potřeboval
Na opalování stringování z 3D výtisků je to akorát. Jinak si umím představit tak pro elektrikáře na smrštovací bužírky.
S ohledem na provoz na baterie , nelze chtít klasickou práci - jako opalovaní barvy atd...
Za mě OK, věděl jsem do čeho jdu
Tak na zmrzlé ruce, nic to neopálí, možná nahřát slabou gumovou hadičku, to je asi vše co s tím můžete dělat.
- Dobrá cena, dobrý produkt.
Zatím to funguje tak uvidíme
- za cenu baterky a nabíječky i přístroj
- Dobrá cena
- Poměr cena x výkon
- Elektronická regulace výkonu od 50 st.C po 10 st.C
- Elektronická regulace výkonu foukání
- Přehledný display (mohl být podsvícený)
- Lehké do ruky.
- Zatím žádné, mám jen krátce.
poměr cena -výkon nejlepší v akci.
- Aku náradí vždy a kdekoliv po ruce
- Hodí se i na rozmrazování zámků nebo skel u aut.
- Malý proud vzduchu, ale to jsem u aku čekal.
Hodí se na rozmražování, nahřívání hadic a trubek při spojování, nahřívání termoplastů při tvarování, rozfoukávání dřevěného uhlí v grilech a podobně. Opalování barvy by asi bylo moc zdlouhavé, vzhledem k menšímu výkonu foukání.
- jedině cena v kompletu s baterií a nabíječkou
- nehřeje
baterie a nabíječka v pohodě, použiju k jiným strojům z Lídlu. Jinak pistole fouká ale nehřeje, zkusil jsem s ní poklepat tak chvíli šla ale pak zase nic. ale jelikož cena se vyplatí v ohledu k 4 Ah baterii plus nabíječka tak reklamovat nebudu, nechce se mi lítat s balíkem tak raději pistoli vyhodím.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »